Sara Anemalm (distrikt Bromma – Smedslätten, Ålsten)

Sara heter jag, är född 1988 och har jobbat på Klicka Hundcenter sedan i slutet av maj 2016.
Jag arbetade i många år på hunddagis innan jag började här, var hundvakt och dogwalker, och för mig är HUND och hundlivet ALLT – och att få arbeta med det är helt fantastiskt! Det finns verkligen ingenstans jag känner mig så hemma som i hundvärlden och omgiven av hundar.
Själv har jag två stycken, två tikar, som jag och min man haft sedan valptassar:
Atena, född 2013, border collie/siberian husky
och
Alba, född 2015, border collie/alaskan husky.

Med dessa härliga tjejer tränar vi en hel del och hittar på mycket roliga saker. Vi kör agility på hobbynivå, mycket dogparkour och vardagslydnad. Men det som ligger oss allra varmast om hjärtat är drag i alla dess former då det är två draghundar vi har! Och det är så roligt! Sommartid får tjejerna dra oss på cyklar, när vi springer, i tvåspann, trespann eller fyrspann med fyrhjuling (då med min systers hundar också) och vintertid drar de oss på skidor, på kickspark och när vi vandrar i fjällen. Mycket aktiviteter och äventyr blir det! Så när jag inte är på jobbet med hundar har jag fullt upp med hundroligheter med mina egna. Precis så som jag vill ha det!

Att arbeta på Klicka, ett mindre och mer intimt företag som sätter hunden och kunden i fokus, är så roligt och jag har känt mig hemma här sedan dag ett! Jag ser väldigt mycket fram emot många fler givande år med alla härliga kollegor, kunder och hundar.

Vi ses!