Emmily Dohrman (VD och områdesansvarig Vasastan/Birkastan)

Namnlös

I april 2013 startade jag upp Klicka Hundcenter och sedan dess har det varit mitt liv. En fantastiskt rolig resa! Jag ville starta ett litet företag för att lära mig mer om företagandet inifrån då jag i mitt yrke som redovisningsassistent vad nyfiken på hur företagandet i sig gick till. Jag valde att kombinera detta med mitt största intresse: hund.
Att vara egenföretagare visade sig vara mer utmanande och ta mer energi än vad jag någonsin kunnat tro men det är verkligen värt det. Jag älskar Klicka och är oerhört stolt över företaget och de tjänster vi erbjuder!

Jag jobbar idag främst administrativt i Klicka men njuter av att få kliva in som vikarie ibland och träffa våra härliga vänner!
Jag bor på Tyresö med sambo, två barn (födda -16 och -18), en hög med höns och våra härliga hundar av rasen nederlandse kooikerhondje. Bira, en tik född april -12 och Bell, en liten fröken som är född aug -14. Med min äldre hund Bira så har jag provat flera olika hundsporter och vi har tävlat i rallylydnad, agility, freestyle, heelwork to music, lydnad och även gått anlagsprovet i viltspår allt med goda resultat. Freestyle är min favorit där vi nu är uppe i klass 3 och leker. Bira älskar att jobba så det spelar henne ingen roll vad vi gör – bara vi tränar!
Jag växte upp med tervuerenhanen Nobbe som familjen skaffade då jag var i unga tonåren. Nobbe tränade jag en del med men tyvärr aldrig kom ut och tävlade med honom. Han var en lite knepig herre med tuff bakgrund som lärde mig oerhört mycket.

Jag har gått hunddagisutbildningen samt flertalet fristående kurser inom ämnet hund på både Linköpings och Stockholms universitet. Utöver det självklart oräkneligt antal hundkurser, seminarium, workshops mm.