Emmily Dohrman (VD och områdesansvarig Vasastan/Birkastan)

NamnlösJag har startat upp och driver Klicka Hundcenter sedan april -13 vid sidan av mitt ordinarie jobb som redovisningassistent på AFAB Redovisning. Jag ville starta ett litet företag för att lära mig mer om företagandet inifrån och valde att kombinera detta med mitt största intresse: hund.
Att vara egenföretagare visade sig vara mer utmanande och ta mer energi än vad jag någonsin kunnat tro men det är verkligen värt det. Jag älskar Klicka och är oerhört stolt över företaget och de tjänster vi erbjuder!

Jag har två egna hundar av rasen nederlandse kooikerhondje. Bira, en tik född april -12 och Bell, en liten fröken som är född aug -14. Jag älskar hundträning och kan inte välja vilken sport jag vill satsa på så vi provar oss fram genom det mesta. Min försökskanin har varit Bira och vi har tävlat i rallylydnad, agility, freestyle, heelwork to music, lydnad och även gått anlagsprovet i viltspår allt med goda resultat. Bira älskar att jobba så det spelar henne ingen roll vad vi gör – bara vi tränar!

Jag växte upp med tervuerenhanen Nobbe som familjen skaffade då jag var i unga tonåren. Nobbe tränade jag en del med men tyvärr aldrig kom ut och tävlade med honom. Han var en lite knepig herre som lärde mig oerhört mycket!

Under gymnasietiden så jobbade jag mycket som dagmatte och hundvakt. Jag träffade på så sätt massor av härliga vovvar av olika raser vilket var otroligt givande.

Vill du läsa mer om mig och mina hundar vår blogg som uppdateras emellanåt: http://birasblogg.wordpress.com

Hösten 2016 går jag på föräldraledighet och är tillbaka 2017.

Close Menu