Emilia Östlund (hundinstruktör och hundskötare, verksamhetsansvarig)

Emilia heter jag och började 2016 arbeta på Klicka Hundcenter som vikarie för Emmily. Just nu arbetar jag som kund- och personalansvarig på företaget. Jag har varit verksam i hundbranschen sedan juni 2011 i mitt eget företag, Emilias Hundtjänst, med hundägarcoaching som huvudområden. Jag är 35 år och bor i Hässelby villastad tillsammans med min man, våra två barn (födda november 2014 respektive mars 2018) samt två schnauzrar (födda februari 2010 respektive juni 2018).

Hund är mitt största intresse – jag är aktiv inom Svenska Brukshundklubben som medlem, instruktör och tävlingsintresserade. Med Strike, min äldre hund, har vi genom åren tävlat rätt framgångsrikt i agility, rallylydnad och lydnad men tränar lite allt möjligt, från drag till nosework. Strike fyller 11 år under 2021 och är numera pensionär. Han hade under 2020 fått starta SM i rallylydnad om inte covid ställt till det för oss, med inställt SM som följd.
Uno, som min unghund heter, har testat att tävla både rallylydnad och nosework men det han verkligen är bra på är lydnad och viltspår. Så nu utbildas vi inom de sporterna för att ta oss ut i tävlingsvärlden när covid-läget blir lugnare och tävlingarna öppnar upp igen. Uno är dessutom en av de få schnauzrarna som erhållit titeln Korad. För mer information se Korning.

Mer om mig hittar ni under www.emiliashundtjänst.nu

Jag ser fram emot att träffa er både fyr- och tvåbenta. Behöver ni dessutom hjälp med valpträning, vardagslydnad, aktiveringstips, rallylydnad eller pälsvård är ni varmt välkomna att höra av er. Ni som Klickakunder erhåller 10% rabatt på alla mina kurser samt privatträning.

 

(Re)Emilias_Hundtjanst