Emilia Östlund (hundinstruktör och blivande hundpsykolog, verksamhetsutvecklare, vice-VD och delägare i Klicka Hundcenter Stockholm AB)

Emilia heter jag och började 2016 arbeta på Klicka Hundcenter som vikarie för Emmily. Senare har jag arbetat som kund- och personalansvarig inom bolaget. Tidigt 2023 blev jag delägare i Klicka Hundcenter som även inkluderar Klicka Hundfritids. Jag är även under utbildning till hundpsykolog via Hundsteg och under 2024 börjar jag utbildning till instruktör i Första Hjälpen Hund.

Jag har varit verksam i hundbranschen sedan juni 2011 i mitt eget företag, Emilias Hundtjänst, med hundägarcoaching som huvudområden. Jag är 39 år och bor i Hässelby villastad tillsammans med min man, våra två barn (födda november 2014 respektive mars 2018) samt vår schnauzer Uno, född 2018.

Hund är mitt största intresse – jag är aktiv inom Svenska Brukshundklubben som medlem, instruktör och tävlingsintresserade. Med Strike, min förra hund, har vi genom åren tävlat rätt framgångsrikt i agility, rallylydnad och lydnad men tränar lite allt möjligt, från drag till nosework. Strike gick tyvärr bort i maj 2023.

Uno, som min nuvarande hund heter, tävlar rallylydnad mästarklass samt är uppflyttad till lydnadsklass 1. Hans största hobby är dock viltspår.
Uno är dessutom en av de få schnauzrarna som erhållit titeln Korad. För mer information se Korning

 

 

(Re)Emilias_Hundtjanst