Emilia Östlund (områdesansvarig Bromma/Västerort)

Emilia heter jag och började 2016 arbeta på Klicka Hundcenter som vikarie för Emmily. Från och med 1 april 2017 är jag områdesansvarig i Västerort (Bromma med omnejd). Jag har varit verksam i hundbranschen sedan juni 2011 i mitt eget företag, Emilias Hundtjänst, med hundägarcoaching som huvudområden. Jag är 34 år och bor i Hässelby villastad tillsammans med min man, våra två barn (födda november 2014 respektive mars 2018) samt två schnauzrar (födda februari 2010 respektive juni 2018).

Hund är mitt största intresse – jag är aktiv inom Svenska Brukshundklubben som medlem, hjälpinstruktör och tävlingsintresserade. Med Strike, min äldre hund, har vi genom åren tävlat rätt framgångsrikt i agility, rallylydnad och lydnad men tränar lite allt möjligt, från drag till nosework. Uno, som min unghund heter, är tänkt att bli en stjärna inom främst agility och lydnad men också rallylydnad och drag/canicross.

Mer om mig hittar ni under www.emiliashundtjänst.nu

Jag har varit föräldraledig under större delen av 2018 samt i början på 2019 och från och med mars 2019 är jag aktiv igen och ser fram emot att träffa alla fyrfota och tvåbenta vänner i Klickavärlden. Behöver ni dessutom hjälp med valpträning, vardagslydnad, aktiveringstips, rallylydnad eller pälsvård är ni varmt välkomna att höra av er.

 

(Re)Emilias_Hundtjanst

Close Menu