Silja och hundarnaSilja Reidie (områdesansvarig Kungsholmen, Södermalm)

Silja heter jag och började jobba på Klicka hundcenter i december 2016.

Hundarna har alltid varit en stor passion till mig och redan när jag var ung så jobbade jag ofta som hundrastare. Redan då så tyckte jag att det var ren lyx att få jobba med dessa fyrbenta sötnosar. Sommaren 2016 bestämde jag att återkomma till min kärlek med hundar och jag utbildade mig som hunddagisföreståndare på Svenska Hundliv & Co där jag även praktiserade. Under 2016 tog jag hand om många hundar men kände att det var dags för nya utmaningar och som tur så hittade jag de härliga Klickagänget.

Jag växte upp med en Shetland sheepdog Nalle, som blev nästan 12 år gammal. Under 2018 flyttade en liten mittelspitz hem till mig. Otto heter han och följer gärna med till jobbet och umgås med sina kompisar :-)

Sedan hösten 2018 har jag jobbat som områdesansvarig och hjälper gärna till med alla frågor och önskemål våra kunder har. Jag vill känna väl alla hundar som går på “mina” områden och håller regelbunden kontakt med både hundrastaren och kunderna. Fortfarande ibland kan man även möta mig även som vikarie eller om jag hjälper till med intron av nya hundar. Kontakta gärna mig om du undrar över något om vår verksamhet.

 

Close Menu