Ronja Nilsson (distrikt: Stockholm Vasastan)Ronja och Vincent

Jag heter Ronja och är del av Klickagänget sedan juni 2017. Så länge jag kan minnas har jag haft ett stort intresse för och känt en närhet till djur. Intresset för just hundar och hundträning tog fart i yngre tonåren, och har med tiden och de egna hunderfarenheterna bara vuxit.

Jag har i dagsläget två egna hundar:

* Hampus, irländsk röd setter, född 2007. En lugn och mycket vänlig gammal herre som bor kvar hos mina föräldrar, men som fortfarande utgör en viktig del av mitt liv.

* Vincent, dvärgpudel, född 2012. En stor och härlig personlighet i litet format som ständigt pushar mig att bli en bättre och klokare hundägare och -tränare. Tillsammans ägnar vi oss gärna åt freestyle och nosarbete i dess olika former.

I ryggsäcken har jag en hunddagisutbildning, en friskvårdsutbildning (för hund) samt en hundinstruktörsutbildning som jag håller på att slutföra. Jag planerar även att i framtiden fortsätta utbilda mig inom hund.

Att få arbeta med hund är verkligen min dröm, och jag ser oerhört mycket fram emot allt jag kommer att få lära mig och uppleva tillsammans med hundar, kunder och personal på Klicka Hundcenter!

Close Menu