Robert Brodén (distrikt: Stockholm – Kungsholmen/Fredhäll)

Hej jag heter Robert, 20 år. Jag började jobba på klicka december 2017.

Jag har alltid haft ett stort djurintresse och är uppvuxen med en bordercollie Max som gick tyvärr bort 2014 13 år gammal. Vi var i stort sett jämn gamla (2 års skillnad) och de tär där mitt hundintresse föddes. Jag har ingen egen hund idag men börja få lust att ha igen. Än så länge trösta mig med ta hand om Theo (bordercollie-mix) och Dhalia (podenco), min systers hundar som kom till Sverie från Spanien genom föreningen BFFs. Jag har jobbat med hundar sedan 2014 och gick djurgymnasiet inriktning djurpark/sällskapsdjur som de har bland annat ingick praktisk träning på hundcenter i Liljeholmen.

Jag har tidigare arbetat med hundar på bl.a. hunddagiset Finfina hundkompis och dogwalkingföretaget Business Dog samt praktiserat på olika hunddagis.

Hundar har alltid funnits i mitt liv. Uppväxt med bordercollie och farmors mopsar. Min syster brinner för hundar och de är därifrån mitt hundintresse har växt ur efter Max gick bort 2013.

Jag har arbetat med väldigt många olika raser och det är där mitt stora intresse för hund är som störst. De är så kul och intressant att se hur alla olika raser fungerar samtidigt som man ser individuella skillnader inom en och samma ras. Just den biten är så fascinerade, att se hur olika hundar kan vara i olika stadier i livet, hur dem skiljer sig ifrån varandra trots samma ras. Jag sökte till Klicka för att jag vill utveckla mina kunskaper inom hund.

Close Menu