Myy Robertsson (distrikt: Bromma – Ålsten)

Hej på er! Myy heter jag, född 97 och är uppvuxen i Värmland. I min familj har hundar alltid haft en stor betydelse, och vi har alltid haft minst en fyrbent kompis i hemmet. Då min farmor har en kennel så spenderade jag en stor del utav min uppväxt där. När hon fick sin första kull utav rasen King Charles Spaniel så blev jag helt förälskad i en liten grabb vid namn Dilmon. Han var min första egna hund.

Mina gymnasiestudier läste jag på ett Hundsportsgymnasium i Forshaga. Under denna tiden utbildade jag mig till allmänlydnadsinstruktör via SBK, specialiserad på valp. Jag är även diplomerad hundmassör och för tillfället utbildar jag mig också till hunddagisföreståndare.

Våren 2016 tog jag studenten och hämtade min andra hund, en aktiv liten tollare vid namn Ivra. Jag började arbeta på ett hunddagis i Värmland direkt efter gymnasiet, och arbetade där i ungefär 2,5år. Sedan flyttade jag till Stockholm tillsammans med min sambo och Ivra.

Jag har ställt ut egna och andras hundar på hundutställning sedan jag var 13år, och med Ivra tävlar och tränar jag även lydnad och apportering. Både jag och Ivra älskar att arbeta med andra hundar. Här på Klicka ser jag en stor möjlighet att lära mig mer om olika raser. Det är så roligt och spännande att utvecklas tillsammans med hundarna.