Lina Eriksson (distrikt: Rådhuset)

Lina bild

Jag heter Lina en glad tjej på 22år bosatt i Nacka, Blev en del av Klickagänget i Augusti 2017 som vikarie och trivs super bra. Under VT 2019 och sommaren 2019 har jag varit hundrastare i området Kungsholms strand och fr o m 1/10-2019 jobbar jag i området Rådhuset.

Mitt intresse för djur har alltid varit en stor del av mitt liv och det har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag har tidigare gått på Nacka Praktiska Gymnasium med inriktning på smådjur men även på  Djurgymnasiet i Liljeholmen med inriktning Hund vilket fick intresset för just hundar att växa fram. I utbildningen fick jag också  praktisera på både hunddagis och hundsim samt studerade nästan allt som har med hund att göra.

Jag är just nu fodervärd åt en Labrador/Flatcoated retriever-blandis vid namn Ronja som ni kan se på bilden. Hon är en sällskaplig dam född 2015 som gärna vill vara med där det händer grejer. Hon är en riktig familjehund, när hon inte slappar på soffan är det skogspromenader som gäller men framförallt älskar hon att bada. Vi tävlar ingenting ihop men jag har planer på att börja träna henne i Nosework. Utöver Ronja har jag även en kanin på 11år och en sköldpadda på 12år.

Hundar har alltid varit något jag fallit tillbaka på och det ska bli väldigt roligt att vara här hos Klicka. Jag ser verkligen fram emot att jobba med alla fyrbenta vänner, kollegor och hundägare.

Close Menu