dsc_0533

Jessica Hellberg (distrikt: Bromma – Äppelviken, Ålsten)

Mitt namn är Jessica och är bosatt i Nacka. Jag jobbade på Klicka mellan september 2016 och maj 2017. Efter ett kortare uppehåll är jag nu tillbaka igen Januari 2018.

Mitt hundintresse började med att jag fick se vilket fint band man kunde få tillsammans med en hund. Det ledde till att jag blev medlem i Nacka hundungdom och spenderade mina tisdagskvällar på klubben med lånade hundar. Men det blev till slut en egen liten vovve som idag är 8 år, det är en finsk lapphund i sina bästa år som gör de mesta för godis.

Under de 8 åren har vi tillsammans utvecklats och testat på olika sätt att träna och ha kul på. När vi inte är ute och arbetar så sysslar vi med spår, pussel och roliga trix på hobbynivå, men mest blir det bus och kel.

Tidigare har jag jobbat och praktiserat på hunddagis/hundrastning. Jag tycker fortfarande det är väldigt intressant att se hur olika individer agerar och hur jag ska anpassa mig för att få ut det vi vill ha. Tillsammans med Diezel har jag gått flera olika hundkurser som har fokuserat på att variera olika övningar t.ex. kroppskontroll, mentalpussel, viltspår osv. Jag tog studenten på Öknaskolan naturbruksgymnasium våren 2016.

Close Menu