Billie Seger (distrikt Medborgarplatsen)

Jag heter Billie och blev en del av Klickagänget i november 2019.
Jag föddes 1999 i Stockholm och har växt upp på Södermalm.
Min farfar födde upp rasen grosser münsterländer under större delen av min uppväxt så jag har lekt och umgåtts hundar sedan barnsben. När jag var 8 år skaffade min familj en dvärgtax som blev min allra bästa vän tills hon gick bort när jag var 15 år. Min mamma tränade spår med henne och jag var ofta med. Nu har jag en mittelspitz som heter Kokko. Då han fortfarande är ung tränar vi mycket vardagslydnad, men vi har även planer på att gå kurs i kantarellsök och rallylydnad.
Jag tog min yrkesexamen som djurvårdare på utökad nivå 2 från Spånga gymnasium. Under skolgången hade jag praktik på två olika hunddagis samt en 4H-gård. Innan jag började på Klicka så jobbade jag som hundrastare på ett annat företag. Jag bytte till Klicka för att jag tycker att Klicka har en bra filosofi kring hundhållning som stämmer bra överens med min egen. Jag tycker om att det är mindre grupper så att varje individ kan få mer uppmärksamhet och fokus under promenaderna. Jag tycker även att det är väldigt kul att få jobba med aktivering av hundarna. Något som lockade extra mycket med Klicka var att vi i personalen får utbildning varje termin. En stor fördel med hundbranschen är att det alltid finns något nytt att lära sig, och det är kul att få möjlighet till det på jobbet.
Jag tycker att det är väldigt kul att träna godissök och balansövningar med hundarna under promenaderna, och ser fram emot att utvecklas i min hundträning tillsammans med hundarna och Klicka.
Close Menu